ΟΡΟΙ-Αποποίηση ευθυνών

1. Για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως ιστοσελίδα σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, τα αποτελέσματα, τα στατιστικά στοιχεία αλλά και κάθε άλλο περιεχόμενο της σελίδας (όπως ενδεικτικά ειδήσεις, ποσοστό νίκης) καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το pontaro.blogspot.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε αποζημιώνει για τυχόν λάθη ή παραλείψεις των συνεργατών του που είναι πιθανόν να παρουσιαστούν είτε από ανθρώπινη αμέλεια είτε από αδυναμία ενημέρωσης της σελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

2. Το pontaro.blogspot.gr δεν φέρει και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη για τυχόν οικονομική ζημία των επισκεπτών της ιστοσελίδας, λόγω συμμετοχής τους σε στοίχημα ή άλλα τυχερά παιχνίδια. Επίσης οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απόφαση τους για πιθανή συμμετοχή σε αυτά βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους και ότι ενδέχεται στη χώρα διαμονής τους το στοίχημα σε αθλητικά ή άλλα γεγονότα να αντιτίθεται στην ισχύουσα νομοθεσία και να επισύρει ποινές για όσους την παραβιάζουν ή να απαγορεύεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18.

3. Το pontaro.blogspot.gr είναι ιστοχώρος που παρέχει αποκλειστικά και μόνο ενημερωτικό και συμβουλευτικό υλικό προς ενήλικες και ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση δεν διοργανώνει υπηρεσίες στοιχηματισμού (bookmaker) ούτε άλλου είδους τυχερά παιχνίδια. Τέλος το Finalscore.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων διαδικτυακών τόπων που πιθανών να εμφανίζονται για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους στις σελίδες του.

4.Τα άρθρα και οι απόψεις των συντακτών του pontaro.blogspot.gr δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εκληφθούν ως επενδυτικές συμβουλές ή παροτρύνσεις σε αγορές ή πωλήσεις αξιών.
Αν ο στόχος σας είναι η επένδυση του κεφαλαίου σας θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κατάλληλα καταρτισμένους επαγγελματίες συμβούλους επενδύσεων.